Wednesday 8 November 2017

Microsoft HoloLens va fi disponibil în România

Microsoft HoloLens va fi disponibil în România, a anunțat gigantul software american în cadrul evenimentului Potential Decoded din Londra. Dispozitivul maintenance combină realitatea virtuală cu cea augmentatăîntr-o “realitate mixtă” a fost lansat pe 29 de noi piețe din Europa, inclusiv țara noastră.

Anterior, acesta se găsea doar în zece țări din lume, respectiv SUA (inclusiv Puerto Rico), Canada, Australia, China, Franța, Germania, Irlanda, Japonia, Noua Zeelandăși Marea Britanie.

Citește și…

„Realitatea mixtă are potențialul de a ajuta clienții și companiile din întreaga lume să realizeze lucruri care nu au fost posibile până acum. Experiențele de realitate mixtă vor ajuta companiile și angajații săîndeplinească sarcini esențiale mai rapid, mai sigur și mai eficient, și să creeze noi moduri de conectare cu clienții și partenerii”, a declarat Lorraine Bardeen, manager overall al Microsoft peentru HoloLens și Windows.

Preț prohibitiv

Microsoft nu a precizat prețul la maintenance dispozitivul va putea fi achiziționat de români și nici data de la care va fi disponibil.

Microsoft a anunțat prima oară HoloLens în ianuarie 2015 și l-a distribuit prima dată dezvoltatorilor și partenerilor comerciali din SUA și Canada pe 31 martie 2016.

Modelul comercial costă 5.000 de dolari pe site-ul Microsoft din SUA, iar varianta pentru dezvoltatori este 3.000 de dolari.

Profituri și scandaluri

Microsoft este cea mai mare companie software din lume și a anunțat recent un gain net de 6,58 miliarde de dolari la venituri totale de 24,54 miliarde.

Compania a fost implicată current în mai multe scandaluri, între maintenance utilizarea de către hackeri a unor vulnerabilități din sistemul de operare Windows pentru demararea celui mai mare atac cibernetic din istorie, dar și spionarea utilizatorilor prin intermediul Windows 10.

Source

https://www.libertatea.ro/stiri/microsoft-hololens-va-fi-disponibil-romania-2024552

The post <p>Microsoft HoloLens va fi disponibil în România</p> appeared first on HoloLensVirals.com - Latest HoloLens News.



source http://www.hololensvirals.com/microsoft-hololens-va-fi-disponibil-in-romania/

No comments:

Post a Comment