Saturday 25 November 2017

Econocom doet deel Europese distributie Hololens

Econocom gaat voor Microsoft de distributie van de Hololens verzorgen at België, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Daartoe hebben beide spouses getekend.

Microsoft heeft een groot deel van de Europese distributie van zijn Hololens toevertrouwd aan Econocom. In een persbericht zegt die dat dit te danken is aan ‘zijn ervaring at logistiek en distributie maar ook voor zijn financieringsopties at abonnementsvorm of pay-per-use.’ Dat soort financieringsmodellen moet toelaten om p penetratiegraad van p Hololens te versnellen. Tot voor kort was de bril enkel beschikbaar via p Microsoft Store.

Econocom neemt met deze ook aan het Mixed Truth Partner Program van Microsoft, dat designstudio’s en integratoren samenbrengt. Econocom zal met de andere dienstverleners samenwerken aan gepersonaliseerde holografische oplossingen. Vandaag test Econocom al eigen toepassingen voor onderhoudsassistentie en opleidingen. Die zullen in 2018 gecommercialiseerd worden.

‘Mixed reality is een nieuw theory maar we zien tal van mogelijkheden voor bedrijven. Dankzij dit venture helpen we onze klanten om er van bij de begin gebruik van te maken versneld vruchten te plukken van hun digitale transformatie’, country director van Econocom Belux, zegt Bruno Ronsse.

De Hololens laat toe om hologrammen en toepassingen als het te vermengen and de omgeving van de gebruiker fulfilled. Sinds de er al gebruiksscenario voor Hololens in omgevingen van opleiding, bijstand op afstand, onderhoud en klantenrelaties ontwikkelingen en design. Volgens een studie van Grand View Research kan het van blended fact groeien tot 6,8 miljard dollar in 2024.

Source

https://www.computable.be/artikel/nieuws/digital-workplace/6251953/5440850/econocom-doet-europese-distributie-hololens.html

The post <p>Econocom doet deel Europese distributie Hololens</p> appeared first on HoloLensVirals.com - Latest HoloLens News.



source http://www.hololensvirals.com/econocom-doet-deel-europese-distributie-hololens/

No comments:

Post a Comment